Комік Юрій Ткач в контактному зоопарку в Домінікані став жертвою пісяючої мавпи (Відео)

Комічне відео з'явилося у нього ж на сторінці в Інстаграм. Там видно, що він з дружиною і донькою на відпочинок в Домінікані вирішили відвідати місцевий зоопарк.

Поки Юрій в футболці і медичній масці грав з мавпочками, годував їх і навіть розмовляв з ними, одна з звіряток сходила на нього в туалет. І той, хто знімав відео, і сам Ткач, і його оточення голосно посміялися над цією ситуацією.

Сам гуморист, у властивій його манері, підписав відео цього казусу так:

“Обісцяли – обтікай, а не вмієш – впитуй”.

Ось що в коментарях до відео написали його фанати в Інстаграм:

  • Якшо мавпа обісцяла, значить Юрчик ти красава, – написала фоловерів з ніком miss.hyndra
  • Ти крутий чувак захоплююся тобою, – пише користувач з ніком aleshkamihaylenko
  • Мауглі !! Так ось ти Який – король джунглів !, – коментує Юрія Ткача blizniukaleksandp
  • Какая прелесть, забирай їх додому, – радить kris.9765

Також відзначимо, що український актор серіалу “Одного разу під Полтавою “, і актор проекту “Вечірній квартал ” Юрій Ткач недавно відправився у відпустку в теплу Домінікану і показав, як веселиться з дочкою в басейні. Він зняв той момент, коли маленька Ліза намагалася зробити переворот в воді.

Зараз у Юрія Ткача є дочка Ліза, яку вони з дружиною старанно виховують, і дуже про неї піклуються. Однак Юрій не виключає, що хотів би ще і другу дитину, можливо навіть це буде хлопчик. Однак зараз, поки епідемія коронавируса і неможливо налагодити нормальну роботу ніякої сфери (шоу бізнесу в тому числі), вони не ризикнуть заводити дитину, так як матеріальний стан може погіршиться.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.