Гумористка Олена Воробей: в чому її особливість і якою була роль легендарного номера “Ну візьміть мене”?

Епатажну артистку Олену Воробей (Лебенбаум) заслужено називають королем пародій.

Завдяки своєму таланту і самобутності, вона на сцені вже понад чверть століття, визнана і любима глядачами. Шлях від продавця хліба до заслуженої артистки Російської Федерації був непростим. Що допомогло дівчинці, яка виросла в звичайній родині роботяг знайти популярність і визнання? Про це наш матеріал.

Дитячі мрії

Олена Воробей в дитинстві
Олена Воробей в дитинстві

Своє дитинство Олена провела в Бресті. У школі вона билася з хлопцями, підробляла підписи вчителів в щоденнику, але вчилася добре. Там же вперше проявився її пародійний дар і дівчинка стала мріяти про професію клоуна. З маленьким ростом в 158 см і білоруським акцентом їй тільки з третього разу вдалося вступити до Ленінградського інституту театру і кіно.

творче життя

Олена Воробей на сцені
Олена Воробей на сцені

У студентські роки вона вже виступала на сцені театру “Буф”, створювала комічні пародії і етюди і мріяла про кар’єру. Але без спонсорів це було нереально.

Олена Воробей
Олена Воробей

Олена випадково знайшла свого першого спонсора в аеропорту. Набравшись сміливості, вона звернулася за допомогою до багатого і впливового банкіра. З цього все і почалося. Велику роль в її популярності зіграла Алла Пугачова, запросивши починаючу артистку в свої “Різдвяні зустрічі”.

Олена Воробей
Олена Воробей

На сцені Олену Воробей вигідно вирізняла нестандартна зовнішність, комічна безпосередність і вміння посміятися над собою. Олена Воробей є неперевершеним майстром імпровізацій і пародій.

Олена Воробей
Олена Воробей

Їй вдавалося віртуозно копіювати багатьох зірок шоу-бізнесу-Надію Бабкіну і Ірину Алегрову, Любов Успенську та Валерія Леонтьєва, Лайму Вайкуле і Олену Малишеву.

Олена Воробей
Олена Воробей

“Жартувати іноді дуже складно. Розпещена публіка, займаючи місце в залі, перші 10 хвилин розмірковує, чи не даремно витратила гроші на квиток. І з кожним виступом доводиться доводити, що глядачі прийшли не даремно. ” розповіла артистка.

Олена Воробей прославилася виступами в програмі “Аншлаг”. Вона охоче брала участь у багатьох телевізійних проектах і розважальних шоу, знімалася в рекламі і телевізійних мюзиклах, грала в антрепризних спектаклях в театрі. Олена Воробей відома як співачка, телеведуча і режисер.

Під час пандемії 53-х річна артистка долучилася до волонтерського руху та розвозила продукти і ліки літнім москвичам.

Особисте життя

Олена Воробей
Олена Воробей

Любовних історій в житті актриси було чимало, але з різних причин вона не змогла створити міцної і щасливої родини. Не дивлячись на страшний вирок лікарів про її безплідді, Олена народила і одна виховала дочку Софію. Зараз дівчині 17 років. Актриса придбала житло в елітному будинку на Воробйових горах і апартаменти в Іспанії на Середземному морі.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.