Юна дочка Олі Полякової обурила українців непристойним жестом: “Яблуко від яблуні далеко не впало”

Старша дочка української співачки Олі Полякової раз по раз розбурхує і навіть обурює публіку своїми витівками.

Суперблондинка вітчизняної естради є однією з найбільш епатажних зірок шоу-бізнесу. Вона не соромиться зухвалих нарядів, різких виразів і таких же постів в соціальних мережах. Дочки виконавиці беруть приклад зі своєх знаменитох мами, про що свідчить остання публікація в Інстаграмі Маші Полякової, її старшої.

Маша Полякова
Маша Полякова

Так, 16-річна дівчина виставила серію кадрів з прогулянки по скляному мосту в центрі столиці, для якої вона обрала практично монохромний образ за винятком білих кросівок. Все інше, включаючи джинси, тренч і капелюшок, — чорні.

“Трохи естетики нічного Києва, а ви любите гуляти вночі?”, — свідчить підпис до посту.

На одній фотографії Маша позує зі своїм хлопцем, а на інший показує непристойний жест, що обурило численних коментаторів. Деякі навіть розкритикували Полякову як мати:

  • “А в чому полягає, власне, естетика Києва, виходячи з цих фото?”;
  • “Як некультурно”;
  • “Краще посмішка, ніж палець!”;
  • “Цікаве уявлення про естетику”;
  • “А потім плачеш матері в сорочку, що хейтери і журналісти ображають тебе. А та бігає як божевільна, щоб покарати когось за дівчинку. В принципі, яблуко від яблуні далеко не впало! Матері часу немає вихованням зайнятися! Дно”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Варто відзначити, що незважаючи на критику публіки, в свої 16 років Маша самостійно заробляє на рекламі в соцмережах непогані гроші, тому на кишенькові витрати у батьків вона вже давно не просить. Також Полякова виховує молодшу доньку Алісу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.