Жителей села Грязь, де живуть Пугачова і Галкін, дратують імениті сусіди: сховали ставок, розбили дороги

Зіркове сімейство Алли Пугачової і Максима Галкіна живе в підмосковному селі Грязь, місцеві жителі якого незадоволені таким сусідством.

Замок Примадонни і Галкіна — чи не головна пам’ятка Грязі. Він шестиповерховий, на його території є басейн, спортзал, власний ліфт, кінотеатр і навіть амфітеатр. Там безліч кімнат, двійнята Ліза і Гаррі можуть вільно роз’їжджати по дому на самокатах, а за порядком стежить ціла група прислуги.

В одному зі своїх інтерв’ю гуморист зізнався, що ще з дитинства мріяв жити в замку, тому при першій же нагоді він почав втілювати цю мрію в життя.

Замок Пугачової і Галкіна з висоти
Замок Пугачової і Галкіна з висоти
Замок Пугачової і Галкіна з висоти
Замок Пугачової і Галкіна з висоти

Не можна не відзначити, що нічого помпезніше палацу Пугачової і Галкіна в окрузі немає. Поруч стоять одноповерхові будиночки звичайних людей, а після зими, поки дерева ще не обросли листям, все навколо здається занадто сірим і навіть занедбаним.

Село Бруд, де живуть Пугачова і Галкін
Село Грязь, де живуть Пугачова і Галкін
Село Бруд, де живуть Пугачова і Галкін
Село Грязь, де живуть Пугачова і Галкін

Сусіди пари поспілкувалися з журналістами видання “Собеседник” і розповіли про незручності, що виникли тут разом зі знаменитою парою. Перше, що обурює місцевих — високий чотириметровий паркан, який закриває огляд на гарний ставок. Друга претензія пов’язана з дорогами:

“Фури до них на територію величезні ходили, вічно їм щось возили і возили — то дерева якісь, то ще щось. Асфальт і попсувався від цього”.

Замок Пугачової і Галкіна
Замок Пугачової і Галкіна

Ще, за словами жителів, артисти роздають сусідам продуктові набори, однак і тут догодити всім не вийшло. Виявляється, що ці подарунки отримують тільки ті, хто живе в бараках:

“Трошки прикро, але не підеш же до неї [до Примадонни] зі словами: “Чого ти і нам продукти не носиш?”. Вони люди багаті, а ми бідні”, — висловилася літня місцева жителька.

Судячи з фотографій околиць Грязі, там дійсно немає нічого розкішніше замку знаменитого сімейства. Розглянути його детальніше можна у наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.