Як виглядала Анастасія Волочкова в молодості: охайна талановита дівчина, яка думала лише про кар’єру

Анастасія Волочкова - яскрава артистка. Викликає інтерес не тільки творчістю, а й своїми подіями з життя.

Її можна не любити, над нею можна сміятися, але заперечувати талант Анастасії Волочкової не можна. Хоч зараз жінка все більше і більше звертає на себе увагу екзотичними фото.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова. Фото взято на просторах мережі.

У цій артистки – довгий творчий шлях. Навчалася в Академії російського балету ім. А. Я. Ваганової, випускалася по класу Наталії Дудинської.

У 1994 році, ще будучи студенткою II, передвипускна курсу, почала виконувати сольні партії на сцені Маріїнського театру. Після випуску була відразу прийнята на положення солістки. Уже в перші роки роботи виконала головні партії в таких балетах, як “Жизель “, “Корсар”, “Лебедине озеро”.

У той час Анастасія виглядала дуже ніжно.

Волочкова Анастасія в молодості і зараз. Фото взято на просторах мережі.

Худорлява, висока і неймовірно зворушлива дівчина виконувала тільки головні ролі в балеті. Яскрава зовнішність зробила Волочкову дуже запам’ятовується танцівницею.

Але у 2003 році в Анастасії почалися проблеми. Її почали звинувачувати … в зайвій вазі! Директор театру кидався гучними заявами про те, що дівчині неможливо підібрати партнера.

Волочкова Анастасія в молодості. Фото взято на просторах мережі.
Волочкова Анастасія в молодості. Фото взято на просторах мережі.

Сама ж артистка говорила, що її звільнення з театру пов’язано з тиском впливових людей. Втім, вже у 2005 році жінка стала зіркою телевізійного екрану.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.