Батьки і діди: знаменитості, які стали татами в похилому віці (Кончаловський, Петросян і інші)

Вік батьківського щастю не перешкода, навіть якщо татові далеко за 50.

Герої цієї добірки стали батьками в дуже зрілому віці. Багато в їхньому віці вже доглядають онуків, а деякі – і правнуків. А ці знамениті чоловіки зважилися стати батьками, коли їм було далеко за 50 років.

Євген Петросян

Петросян з маленьким сином
Петросян з маленьким сином

Комік і шоумен Євген Петросян став “молодим” батьком у віці 74 року. Спадкоємця, якого назвали на честь діда Ваган, народила молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова, яка молодша за артиста на 44 роки. Варто зазначити, що у Євгена Петросяна є доросла дочка, якій 52 роки.

Андрій Кончаловський

Висоцька і Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії
Висоцька і Кончаловський з дітьми

Відомий режисер Андрій Кончаловський має за спиною 5 шлюбів і семеро дітей. Свою останню любов – Юлію Висоцьку чоловік зустрів, коли йому було вже за 50. Дружина народила йому двох дітей: дочка Марія з’явилася, коли Андрію було 62 роки, а в 66 років він став батьком молодшого сина Петі.

Ігор Ніколаєв

Ігор Ніколаєв з дружиною і донькою
Ігор Ніколаєв з дружиною і донькою

Вперше музикант Ігор Ніколаєв став батьком у 18 років. Другий раз щастя батьківства чоловік зазнав у віці 55 років. Ігор і його третя дружина, Юлія Проскурякова, довгий час мріяли про дитину, і диво сталося через 10 років.

Олег Табаков

Олег Табаков з дітьми
Олег Табаков з дітьми

У 90-х роках актор і режисер Олег Табаков одружився на своїй студентці Марині, яка була на 30 років молодша за чоловіка. У свої 60 Олег Павлович став батьком: дружина народила йому сина, якого назвали Павлом. А ще через 11 років на світ з’явилася дівчинка, яку назвали Машею – Табакову тоді йшов 71-й рік.

Віктор Павлик

Вагітна Катерина Репяхова (Павлик)
Вагітна Катерина Репяхова і Віктор Павлик

Український музикант Віктор Павлик має трьох дорослих дітей від попередніх шлюбів. Рік тому артист одружився в четвертий раз на Катерині Репяховій, яка молодша за артиста на 27 років. Зараз подружжя чекає малюка, який з’явиться на світ вже в червні цього року. Віктор Павлик менше, ніж через місяць стане батьком в четвертий раз у віці 55 років.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.