Холостячка Злата Огневич схудла перед проектом і продемонструвала розкішну фігуру в чорному боді

Нещодавно стало відомо, що співачка Злата Огневич буде брати участь в проекті "Холостячка", щоб знайти собі любов усього життя.

У своїй візитці на телеканалі СТБ зірка поділилася, що раніше у неї були нещасливі стосунки. Чоловіки, які були поруч, не готові були змиритися з тим, що Злата – така сильна особистість, і з тим, що у неї так багато зйомок. Тому поряд з тим, що у Огневич така блискуча кар’єра, у неї глибоко нещасна особисте життя.

До проекту “Холостячка” Злата Огневич вирішила підготуватися капітально

Вона недавно виклала відео, що набрала трохи зайвих кг, які видно в боках і животі. А вже через пару тижнів вона блиснула ідеальною формою в чорному боді. Мабуть, старанна робота над собою і щоденні тренування в спортивному залі пішли на користь.

В описі до весняного фото в чорному капелюсі, боді і білих шортах Злата Огневич доклала кілька цікавих фактів про себе.

“Я – музикант і душа, закохана в життя! З недавніх пір – холостячка. Мрію піднятися на Казбек і побувати в базовому верхньому таборі Евересту. А ещё- побачити священну Фудзіяму. Моя сім’я-моя опора і сила. Вони, звичайно, бувають в легкому шоці від мого графіка, характеру і цілей, але! Завжди приймають і підтримують”,

– написала Злата Огневич в своєму Інстаграм-профілі.

Так що незабаром всі шанувальники зможуть спостерігати за улюбленою співачкою в реаліті шоу “Холостячка ” на каналі СТБ, і насолоджуватися її нової підтягнутою фігурою. Хоча, навіть до того, як вона вирішила схуднути, Злата славилася гарною фігурою і приємною зовнішністю.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.