5 секретів Алли Пугачової, які зірка естради приховувала від колишніх чоловіків і близьких людей

Незважаючи на те, що Алла Борисівна Пугачова - досить знаменита і відкрита особистість, у неї, як і у будь-який селебріті є свої скелети в шафі. Згодом вони випливають і стають загальним надбанням.

У цій статті ми познайомимо вас з п’ятьма найдивовижнішими фактами про Аллу Пугачову, які зірка довго приховувала і від своїх чоловіків, і від ЗМІ, і від шанувальників, і навіть від близьких друзів!

У дитинстві не була красунею

Алла – з тих, хто в дитячі роки був “гидким каченям “, але вже в юному віці перетворилося на прекрасного лебедя. За Мережі гуляють кілька фотографій маленької Алли, які її піарники так старанно намагалися приховати.

Алла Пугачова до пластики - як виглядала Примадонна
Алла Пугачова до пластики – як виглядала Примадонна

Зворотній бік медалі

У сімдесятих-вісімдесятих, коли Алла вже гриміла на всю країну, її переслідував небезпечний маніяк.

Чоловік з неврівноваженою психікою поставив собі за мету звести з життя Примадонну. На щастя, до артистки йому так і не судилося дістатися, злочинця спіймали. Але, подейкують, він був поруч з нею – навіть пробрався до неї в гримерку.

суперниця Соня

Алла Борисівна Пугачова і Софія Михайлівна Ротару практично однолітки. І перші кроки в професії робили теж одночасно. Тільки спочатку Примадонні трохи не щастило. У той час як Ротару присуджували всілякі премії та звання, Пугачова отримувала скромні гонорари. Саме тому вони завжди нібито суперничали.

Але самі артистки стверджують – ніякої ворожнечі між ними не було.

Детальніше дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Найдорожчі і незвичайні подарунки Примадонні

Як пише видання Муз ТВ, чоловіки й шанувальники Алли нерідко балували її незвичайними подарунками. Серед найбільш знакових – ще на початку дев’яностих Філіп підніс Аллі кулон у вигляді Арлекіна, куплений в антикварному магазині Цюріха за 150 тисяч фунтів.

фобія

Незважаючи на те, що раніше зірка багато подорожувала по країні, у неї є величезна фобія- боязнь літати в літаках. Її артистка не подолала досі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.