Останні новини про стан онкохворої Анастасії Заворотнюк: дочка і чоловік тримають руку на пульсі (Відео)

Для тих, хто стежить за особистим життям Анастасії Заворотнюк, вкрай важливо вчасно дізнаватися свіжі новини про її самопочутті.

З огляду на те, що чуток навколо хвороби моєї прекрасної няні дуже багато, а рідня рідко щось коментує, бути весь час в курсі подій проблематично.

На даний момент є два джерела офіційної інформації про онкохворий Анастасії, зірці серіалу “Моя прекрасна няня”. Перша – це сторінка її старшої дочки Анни, народженої в шлюбі з бізнесменом Дмитром Стрюковим. Дівчина взяла прізвище матері і цілком прийняла на себе її популярність. Аня – модель, актриса, телеведуча. Дівчина з вражаючою точністю схожа на свою маму, і з роками успадковує риси легендарної няні Віки все сильніше.

Про хворобу мами Аня розповідає неохоче, але все ж періодично дає якісь натяки про стан зоряної матері. Та й про своє здоров’я теж, тому не на жарт змусила понервувати прихильників.

Не так давно Анна Заворотнюк повідомила, що у неї коронавірусна інфекція.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Нещодавно спадкоємиця “моєї прекрасної няні ” відпочивала в Криму. Повернувшись до Москви, дочка Заворотнюк виявила перші симптоми хвороби: вона перестала відчувати запахи і смаки. Також у Анни спостерігалася підвищена температура і сильна слабкість. На думку Заворотнюк-молодшої, ковід вона могла підхопити саме під час відпочинку.

Коли Анна Заворотнюк розповіла про свій стан після ковіда, шанувальники зрозуміли – небезпека минула.

Анна Заворотнюк - повна копія своєї мами
Анна Заворотнюк – повна копія своєї мами

Але тут назрів новий питання – Аня напевно вже зараженої контактувала зі своєю мамою. А у тій, через ослаблений імунітет цілком собі можуть бути ризики для здоров’я і навіть для життя.

Однак дівчина зовсім не подає виду, що щось загрожує здоров’ю її матері. Це говорить про декілька моментів – або під час хвороби, і навіть коли діагноз ще не був поставлений, а вірус вже був, Аня зовсім не контактувала зі своєю матір’ю. Або Заворотнюк-молодша просто не хоче розповідати чергові подробиці хвороби родички.

Анна Заворотнюк і її мати Настя
Анна Заворотнюк і її мати Настя

Останні новини про стан онкохворий Анастасії Заворотнюк: дочка і чоловік тримають руку на пульсі

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.