Анастасія Волочкова вимагає з Большого театру понад 200 мільйонів рублів в суді: подробиці скандалу

Анастасія Волочкова вже кілька місяців судиться з Большим театром.

Анастасія Волочкова працювала в Великому театрі з 1998 по 2003 рік. У вересні 2003 року вона була офіційно звільнена з трупи через те, що її фізична форма не відповідала вимогам, які повинні дотримуватися балерини.

Майже через 20 років Анастасія Волочкова подала в суд на Великий театр. Позов буде не один, а кілька, заявила сама балерина. Знаменитість має намір судитися з керівництвом театру через те, що не може отримати пенсію. За словами Волочкової, Великий театр нібито незаконно відправляв її в неоплачувану відпустку і не перераховував гроші до Пенсійного фонду.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

За словами Волочкової, вона числиться як працівник Великого театру з 1998 року по сьогоднішній день (щоб подивитися відео, доскролльте новину до кінця). Однак, коли вона попросила видати їй трудову книжку і пішла з нею до Пенсійного фонду, виявилося, що пенсію отримати вона не може. За словами Волочкової всі ці роки начальство не відрахувало до Пенсійного фонду РФ ніяких грошей і тому їй не призначили пенсію.

Тепер скандальна балерина хоче відсудити у театру за моральну шкоду 204 млн рублів.

Варто відзначити, що Волочкова вже судилася з Великим театром у 2003 році через нібито незаконного звільнення з. Балерина виграла справу, але повертатися в Великий не стала.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.