LOBODA, Тіна Кароль, Ксенія Мішина та інші зірки, навколо особистого життя яких нависає хмара пліток

Шоу-бізнес - це площина для численних обговорень, чуток і домислів. В основному, вони породжуються через те, що селебріті приховують своє особисте життя, а шанувальники додумують варіанти розвитку подій.

Одна хвилина розповідає, що з найпопулярніших пліток правда, а що – вигадка.

LOBODA народила дитину від Тилля Ліндеманна

Після фестивалю “ЖАРА “, де чоловік мило спілкувався зі Світланою Лободою, з’явилися чутки про роман поп-зірки і німецького рокера.

Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода

Потім LOBODA завагітніла, і шанувальники були майже впевнені, що батьком виявиться всесвітньо відомий рокер. Коли дочка назвали Тільда, припущення тільки підтвердилися.

Дрібні деталі доповнювали картину: то Світлана відвідала концерт німецького музиканта, то чоловік приїхав до неї в клініку після операції на нирках.

Ліндеманн на питання про свої зв’язки з Лободою відповів дуже розмито.

“Про нас дуже багато пишуть і говорять, але це таємниця двох людей. Я як джентльмен ні в якому разі не можу тут нічого коментувати, тому від мене ви нічого не почуєте “,

– розповів Тілль Ліндеманн з Rammstein.

Олег Винник одружений на Таюне

Така інформація дійсно існує вже не перший рік. Паре навіть приписували наявність дитини десь в Німеччині, але офіційно український співак не одружений, кільця на пальці не носить, а роман з власної бек-вокалісткою ніколи не коментує.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина розлучилися

Учасниця “Холостячки ” Ксенія Мішина збиралася заміж за Олександра Еллерт, якого зустріла на проекті. Однак влітку 2021 року з’явилася інформація, що вони розлучилися. Цікаво, що дана інформація з’явилася від Ксенії і Олександра. Здавалося б, навіщо їм брехати?

Але вже незабаром парочку помітили в столичному аеропорту. І вели вони себе так, ніби зовсім і не розлучалися.

Ксенію Мішин та Олександра Еллерт сфотографували в аеропорту після розставання
Ксенію Мішин та Олександра Еллерт сфотографували в аеропорту після розставання

Це наштовхнуло численних шанувальників на думку про те, що заява про розставання – піар-хід.

Тіна Кароль заміжня за Даном Баланом

Після дев’ятого сезону проекту “Голос країни ” фанати української співачки Тіни Кароль почали говорити про роман з Даном Баланом, грунтуючись на тому, що бачили під час прямих ефірів.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Загравання і неоднозначні фрази на адресу один одного швидко знайшли схвалення серед відданих шанувальників, які чекали, поки самотня артистка облаштує особисте життя.

Однак через майже два роки продюсер телеканалу 1 + 1 Володимир Завадюк зізнався, що ця історія була опрацьована сценаристами, щоб підняти рейтинги проекту “Голос країни “.

Після цього прокотилася хвиля обурень в сторону Тіни і Дана, мовляв вони обманювали шанувальників. Однак Балан з цієї ситуації викрутився майстерно.

“Ми ніколи не заявляли про якийсь зв’язок між нами, крім дружньої. Те, що ви бачили в ефірах ” Голоси “- це була щира симпатія, а далі люди самі додумали, самі придумали і самі вирішили, що був якийсь -то обман “,

– прокоментував Дан Балан на своїй сторінці в Instagram.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.