Ольга Сумська вдруге стала бабусею

21 квітня українська актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram новину про те, що її дочка Антоніна народила ще одного спадкоємця.

Зовсім недавно Анатоніна Паперна, дочка Сумської та актора Євгена Паперного, хвалилася ніжними фото з круглим животиком у квітковому платті.

А вже 21 квітня зіркова родина повідомила про радісну подію — Антоніна народила другу дитину.

Дочка української Роксолани вже 5 років перебуває у стосунках з російським актором Володимиром Ягличем. У 2017 році у них народилася перша дочка Єва.

Ольга Сумская и внучка Ева
Ольга Сумська та внучка Єва

Стать новонародженої дитини, стан мами і малюка і інші подробиці радісної події поки що тримають у секреті. Ольга Сумська поділилася фото новоспечених батьків у своєму Instagram і підписала фото:

“Вітаю, мої рідні! Тепер я двічі бабуся! Це щастя! Люблю вас! “

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.