В Україні хочуть заборонити концерти всіх російських артистів: постарався Кондратюк

Український телеведучий Ігор Кондратюк зареєстрував петицію до президента про заборону в Україні концертів російських виконавців.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук .

“Сьогодні я створив петицію до Президента України за заборону концертів (гастролей, окремих виступів на фестивалях і корпоративах) російських артистів – громадян країни-агресора. Країни, яка в березні 2014 року окупувала Крим, а пізніше початку гібридну військову агресію. Для мене дико і безчесно, що на восьмому році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів “, – написав Кондратюк у своєму пості.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Телеведучий також нагадав слова Зеленського до його обрання президентом про війну – “бізнес на крові “. Він вважає, що ця фраза описує концерти російських артистів в Україні.

“Як любив говорити нинішній Президент України В. Зеленський – ” бізнес на крові “. Я вимагаю припинити цей бізнес. У світі близько 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї ” русского мира ” ! “- резюмував Кондратюк.

Петиція зареєстрована на сайті президента 21 вересня 2021 року. Для того, щоб ця петиція була розглянута, потрібно, щоб вона зібрала 25 тисяч голів за 3 місяці.

До слова, зараз російська шансоньє Любов Успенська гастролює по містах України з сольним концертом. Раніше Ігор Кондратюк висловив свою думку з цього приводу.

Банальна дурочка – прихильниця вбивці Х ** ла. Яка з * ань в голові керівників Палацу “Україна ” і їх кураторів? – написав Ігор в Facebook.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.