Дружина Віктора Павлика розповіла, чому хоче лягти під ніж пластичного хірурга: все для коханого чоловіка

27-річна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова зізналася, що планує змінити форму свого бюста.

Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павлика. Вона вдвічі молодша за свого обранця, однак подружжя це не бентежить. Спочатку їхні стосунки були робочими – Катя є концертним директором Павлика. Однак через короткий час між ними спалахнули почуття і стосунки переросли в романтичні. У травні 2020 року вони офіційно уклали шлюб, але саме весілля довелося перенести через карантин. Вже через рік у подружжя народився первісток. Хлопчика назвали Михайлом.

Віктор Павлик з тещею, дружиною і новонародженим сином
Віктор Павлик з тещею, дружиною і новонародженим сином

Зараз Катерина Репяхова продовжує працювати концертним директором у свого чоловіка, але це не єдине джерело її доходів. В останній рік дружина Павлика розвиває свій Інстаграм-блог, де ділиться з підписниками не тільки особистими фотографіями, але і розповідає про життя з немолодим чоловіком.

Так, нещодавно, відповідаючи на запитання шанувальників, Катерина зізналася, що мріє зробити пластику грудей після того, як закінчить годувати грудним молоком сина. Звичайно, користувачі Мережі тут же подумали, що Катя збирається збільшити бюст, як це зазвичай роблять жінки. Втім, дружина Павлика відразу пояснила і зізналася, що має намір не збільшити, а просто хоче виправити асиметрію.

Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой
Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой

“Справа в тому, що у мене різних розмірів груди. І я хочу одну зробити менше, як другу. Але не знаю, наскільки це безпечно і т.д. Буду дізнаватися після ГВ “, – зізналася Репяхова.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.