Аллі Пугачовій заздрять і влаштовують на неї нападки – домробітниця

Зірці такого рівня, як Алла Борисівна Пугачова, живеться непросто. Навіть далеко від міста вона має величезну увагу з боку фанатів.

Людмила Дороднова – домробітниця Алли Борисівни Пугачової. Найчастіше таких людей недооцінюють, але ж саме вони є сірими кардиналами і своєрідними губками – вбирають інформацію в себе, а потім живуть з нею, а може колись і розкривають карти.

Не секрет, що Людмила Дороднова пропрацювала в будинку у Алла Борисівни більше 25 років, тому чудово обізнана про багатьох аспектах приватного життя знаменитості. Помічниця артистки впевнена, що співачці досі заздрять її менш успішні колеги, тому і вигадують обурливі історії.

Домробітниця Пугачової поділилася, що Примадонна пішла зі сцени, тому що хотіла насолоджуватися спокійною і тихим життям, і у неї це початок вийти. Однак не завжди. Шанувальники іноді натовпами приходять до її будинку просто щоб заглянути за забір або просто сфотографуватися на тлі шикарного замку-палацу.

Будинок Алли Пугачової в Малих Бережках
Будинок Алли Пугачової в Малих Бережках
Замок Пугачової і Галкіна з висоти
Замок Пугачової і Галкіна з висоти

Домробітниця Пугачової також зізналася, що у неї багато заздрісників. Однак співачка звикла не звертати увагу на таких людей – вони завжди були, є і будуть.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.