Справжня халупа: в мережі показали будинок мами Андрія Данилко (Відео)

Мами Андрія Данилка Світлани Іванівни не було вже давно. Жінка пішла з життя на 83-му році життя.

Андрій Данилко нічого не любить розповідати про своє особисте життя. Він не показує де живе, з ким живе. Існує думка, що у артиста навіть є діти, але він цю інформацію не підтверджує, але і не спростовує.

Природно, при житті його мами він не показував і її апартаменти. І ось, після її відходу з життя Новіні.live опублікували цілий сюжет про те, де жила жінка.

Відомо, що сама Світлана Іванівна родом з Полтави. Вже коли жінка вийшла на пенсію, її син купив їй будиночок в селі. Від Києва туди їхати приблизно 4 години на машині.

Коли журналісти приїхали провідати маму гумориста і шоумена, то дізналися від сусідів, що вона померла приблизно рік тому. Дану новина не повідомляв публіці сам Андрій Данилко, очевидно, через те, що все ще глибоко переживав цю втрату.

Повідомляється, що в останні дні свого життя вона жила в квартирі в Полтаві.

А ось як виглядав той самий будинок, де довгі роки свого життя жила мама одного з найвідоміших артистів сучасності.

Світлана Іванівна - мама Андрія Данилка
Світлана Іванівна – мама Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка

За фото і відео можна зрозуміти, що це не пентхаус за шалені гроші, а звичайний скромний будиночок – такий же, як і у всіх в селі. Сірі стіни, які з часом покосився від вогкості. Дах, яка або вже тече, або ось-ось потече. Поки, за інформацією з відкритих джерел, будиночок мами Данилко не продали. За ним доглядають родичі зірки, і зрідка приїжджають навести порядок.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.