Як виглядає мати Володимира Дантеса — свекруха Наді Дорофєєвої

Володимир Дантес опублікував у себе в Інстаграм-профілі відео, на якому знято красиву жінку, яка дуже схожа на Володимира.

Як стало зрозуміло з опису під відео, це його мама, яка вирішила зробити “сюрприз”, та записала відеозапрошення на концерт свого сина. Однак наприкінці зрозуміло, що відео жартівливе, адже Володимир простяг своїй мамі руку і сказав: “Молодець, дякую, мамо!”.

Володимир Дантес вперше показав свою матір – як виглядає свекруха Наді Дорофєєвої

"Володимир

“Мамо моя!!! Цілком випадково Мама записала відео запрошення.

Так приємно. Я ж навіть її не просив”,

— жартома написав Володимир Дантес в описі свого відео.

У коментарях шанувальники написали, що Дантес “з козирів заходить”, і залишили його мамі безліч приємних коментарів. Також фанати написали, що Дантес неймовірно схожий свою батьківку.

На відео мама Володимира Марія Олексіївна розповіла, що якщо шанувальники прийдуть на концерт Дантеса, то її син зможе “заробити на хліб” і “звозити Надю на море, а то дівчинка моря не бачила, все по океанах”.

Шанувальники посміялися з такого креативного підходу до запрошення глядачів на свій захід.

Зазначимо, нещодавно Володимир Дантес випустив нову пісню під назвою “Сумні танці”. Музична композиція миттєво стала хітом. Дантес навіть виступив зі своєю новою піснею на проекті “Танці із зірками”.

Володимир Дантес зробив пародію на Тіну Кароль
Володимир Дантес

Зазначимо, музикант запланував великий сольний концерт на 2 грудня цього року. Квитки у продажу, чи тільки відбудеться захід, враховуючи нестабільну епідеміологічну ситуацію – поки що незрозуміло.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.