Настя Каменських показала, як виглядає їх із Потапом кухня

Будинок Насті Каменських та Потапа — це їхня сімейна фортеця. Справжнє гніздечко, куди вони готові запрошувати лише найближчих. Саме звідти Настя записує багато блогів.

Каменських – відкрита співачка. Вона може ділитися переживаннями, емоціями, щирим враженням. Однак через такий величезний досвід на сцені вона вже знає — глядачам не завжди все можна показувати. Іноді можуть не так зрозуміти. Саме тому досвідчена зірка всеукраїнського та міжнародного рівня обрала позицію – відкрита у творчості, але закрита у особистому житті. Можливо, саме це переконання і спричинило те, що про одруження зірки з Потапом дізналися постфактум. Втім, зараз не про це.

Настя та Потап, які живуть по сусідству з Юрієм Горбуновим та Катериною Осадчою, часто приводять додому гостей. Але найчастіше ці гості — близькі друзі та колеги. Журналістів у своєму сімейному гніздечку вони бачити не хочуть.

Настя лише зрідка показує як виглядають окремі локації в загальному сімейному особняку.

Так, нещодавно фоловерам пощастило побачити кухню співачки. Шанувальники вкотре переконалися, що Настя — акуратна господиня. А ще – у неї дуже гарний смак, адже на кухні все підібрано дуже гармонійно.

Єдине, що справді спантеличило фоловерів Інстаграм-профілю Насті, так це те, що в неї дуже високо висять шафки. А вона у реальному житті жінка вкрай невисока. Як же вона дістає щось із верхніх полиць?

“А ви так само готуєте сніданок?”, – Запитала Настя Каменських у своїх фоловерів в описі до опублікованого відео.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.