Скільки заробляє Тіна Кароль?

Зірка української сцени Тіна Кароль — чи не найвища оплачувана знаменитість України. До цього статусу вона йшла дуже довго, тож назвати її гонорари не заслуженими — язик ні в кого не повернеться.

З початком пандемії коронавірусу українська співачка Тіна Кароль зрозуміла, що через скасування концертів її доходи можуть різко урізатися, тому відразу ж перепрофілювалася на бізнесвумен, стала частіше зніматися в рекламі і прийняла пропозицію стати обличчям кількох брендів.

Наприклад, виконавиця хіта “Вище хмар” понад рік є обличчям масштабної рекламної кампанії дорогоцінних прикрас ювелірного бренду “Укрзолото”. Видання “Обозреватель” пише, що зірка з таким ім’ям може брати від 100 000 до 200 000 доларів на рік за свою співпрацю.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також співачка співпрацює і з менш відомими брендами. Наприклад, журналісти розкопали, що вона створила колаборацію із брендом шапок, який відстебнув їй щонайменше 5 тис доларів.

Також Кароль має і свою брендову продукцію — шовкові хустки, воскові свічки і навіть захисні маски для обличчя.

Який дохід від цих товарів — складно сказати, адже шанувальники Тіни просто божеволіють за будь-якою брендованою продукцією і купують її цілими партіями.

Загалом Тіна Кароль — зірка, яка вміє монетизувати своє ім’я. За інформацією, яка є у відкритому доступі, за деякі рекламні ролики за участю Тіни іноземні компанії готові були платити від чотирьох мільйонів гривень.

Сама ж зірка свої прибутки не розкриває. Вважає неетичним питання, скільки вона заробляє.

Тіна Кароль у кліпі Подвійний рай
Тіна Кароль у кліпі Подвійний рай

Втім, можна припустити, що Тіна Григорівна і сама не знає, скільки вона заробляє, адже у зірок такої величини завжди є бухгалтери, які ведуть суворий облік доходів і витрат.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.