Наталя Могилевська показала, чим харчується для схуднення: розкрила свій холодильник

Співачка Наталія Могилевська досить часто бореться із зайвою вагою. Так сталося, що через деякі обставини вона схильна до повноти.

Підтримувати здорове тіло та хорошу форму їй допомагає комплекс із двох простих правил, відомих кожному – це чисте харчування та спортивні вправи.

У багатьох людей, які прагнуть схуднення, є дві основні проблеми – як обмежити себе в шкідливій їжі, і як змусити себе займатися спортом.

Якщо вірити публікаціям Наталі в Інстаграм, їй було складно коригувати своє харчування, але у цій зірці допомогла зірковий дієтолог та тренер Аніта Луценко.

Влітку Могилевська навіть сперечалася з Анітою, мовляв, якщо не скине до свого дня народження певну кількість кілограмів, то змушена буде голити свою голову налисо.

Враховуючи те, що у Наталії залишилися її шикарні кучері, схуднення все ж таки виявилося успішним. А головне, що допомогло українській зірці та подрузі Влада Ями – це кардинальне перебудова своїх смакових уподобань.

Наразі Наталя Могилевська відкрила свій холодильник і показала його всьому Інстаграму. Як можна побачити по фото, там дуже корисна їжа для активного схуднення.

У коментарях до публікації співачка запитала, що можна їсти перед сном, якщо відчувається голод, але щоб не нашкодити фігурі.

Могилевська показала вміст свого холодильника
Могилевська показала вміст свого холодильника

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.