Віра Брежнєва укуталася в пір’я і дала спеку

Співачка Віра Брежнєва нещодавно побувала на фотосесії у дуже короткій сукні та рожевому пір'ї.

Ефектне відео співачка опублікувала у своєму Інстаграм-акаунті. На відео видно, як на зірці надіта коротка сукня з блискітками. Зверху вона обмоталася шарфом з рожевого пір’я, який завдовжки кілька метрів. Віра ефектно намагалася закинути кінець пір’я на своє плече, але навіть з другого разу їй не вдалося це зробити.

На відео видно, що Віра довго готувалася до цієї зйомки. По-перше, вона має дуже яскравий макіяж на обличчі. Незважаючи на яскравість, він виглядає досить натурально і не створює надмірностей. На голові у неї сучасна вечірня зачіска – волосся об’ємно зібране вгору.

У коментарях до відеозапису Віри їй написали, що вона в цьому образі просто надзвичайна, і дуже схожа на Бріджіт Бардо.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Красива і природна, як завжди! — пишуть шанувальники в коментарях.

Також на відео помітно, що Віра помітно схудла. Вона ніколи не була схильна до повноти, проте за час карантину, через постійну потребу сидіти вдома, а також через зниження рухливості фанати помітили, що обличчя дружини Костянтина Меладзе помітно округлилося.

Дехто припускав, що всьому виною вагітність, проте округлого живота у Віри так і не помітили.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!