Екс-чоловік Лорак повіз свою нову наречену до весільної подорожі

Медовий місяць Мурат Налчаджіоглу та його нова наречена Лілія Абрамова вирішили провести на Занзібарі.

Київський візажист і наречена турка Мурата Налчаджіоглу показала у себе в Інстаграм-блозі, що вона зі своїм чоловіком полетіла до Танзанії. Це просто поїздка або медовий місяць — сказати важко, оскільки інформації про те, коли закохані будуть (або вже мали) весілля поки що немає.

Скріншот Інстаграм-сторі Лілії Абрамової
Скріншот Інстаграм-сторі Лілії Абрамової
Скріншот Інстаграм-сторі Лілії Абрамової
Скріншот Інстаграм-сторі Лілії Абрамової
Скріншот Інстаграм-сторі Лілії Абрамової
Скріншот Інстаграм-сторі Лілії Абрамової

Лілія показала в Інстаграм їхній виліт з аеропорту, а також показала, куди точно вони планують дістатися. Наскільки тривалим буде відпочинок Мурата та Лілії – поки що невідомо.

Нагадаємо також, що нещодавно пара відпочивала у Буковелі. Туди вони вирушили разом із дочкою Мурата Софією Налчаджіоглу. Як відреагувала мама на те, що її дочка відпочиватиме в компанії не тільки її батька, а й його нової коханої — невідомо, адже суперпопулярна співачка Ані Лорак ніяк не коментує своєї думки щодо нової обраниці свого колишнього чоловіка.

Зазначимо, що у 2021 році Ані Лорак зробила шокуючу заяву — вона заявила, що вибачила своєму екс-дружині зраду. Публіка думала, що тепер закохані будуть разом, проте незадовго після цього Мурат показав свою дівчину та зробив їй пропозицію. Тим часом Лорак офіційно незаміжня, у відносинах не перебуває.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.