Проект Алли Пугачової: чого ви не знали про Лізу Галкіну та її творче майбутнє? Відео

Ліза Галкіна – дівчинка, яка у всьому успадковує свою зіркову маму. І не виключено, що саме вона стане номером Примадонна два.

Ліза Галкіна – мамина улюблениця. Пугачова так багато вкладає у свою дочку, що навіть тим, хто не є досвідченими критиками із шоу-бізнесу аля Соседова, неважко здогадатися, що Пугачова бачить продовження своєї діяльності саме в дочці.

Свого часу вона вклала вже достатньо сил у старшу доньку Крістіну Орбакайте, тепер настав час подбати і про молоденьку, щоб не залишити її без майбутнього.

Максим Галкін колись зізнався – його дочка та син дуже багато навчаються. Буває, приходять зі школи о 5-6, а то й о 7-8 годині вечора. Адже крім звичайної школи повинні ще встигати музикою позайматися і з татом відео знімати!

Докладніше про те, як Алла Пугачова виховує свою дочку Лізу – нижче дивіться у нашому відео. До речі, за виховання Гаріка більше відповідає тато Макс. Так уже розподілені обов’язки в цій зірковій родині Росії.

Проект Алли Пугачової: чого ви не знали про Лізу Галкіну та її творче майбутнє

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.