61-річний Євген Комаровський розкрив умови, які допомагають не втратити надію та сенс життя у цей скрутний час

Як долати психологічні проблеми, розповідає Євген Комаровський, педіатр, відомий як ведучий популярного телешоу "Школа доктора Комаровського".

17 травня в ефірі каналу “Україна” доктор дав кілька порад, що робити для того, щоб і надалі залишався сенс життя, і як не втратити надію на майбутнє у важкий час для українців, коли на територію України вдерлися російські окупанти.
На думку Комаровського, психологічні проблеми слід вирішувати перемиканням думки в інший напрямок. Необхідно зайнятися якоюсь роботою, де потрібно застосовувати фізичну силу, навантажувати м’язи, відволікатися на те, як працюють органи руху.

Необхідно хоч щось робити, не можна просто переживати та постійно думати про погане. Фізична праця добре відволікає від песимістичних думок. Експерт українського телеканалу гарантує, що внаслідок максимального зменшення вбирання інформації, негативних новин зі стрічок смартфонів, люди відчують себе набагато краще. Необхідно частіше залишати гаджети та зайнятися фізичною працею.

У складний час українці не лише захищають країну, а й проходять очищення рідних населених пунктів від розбитої техніки, залишеної російськими окупантами, розбирання будівельних завалів.
Дивно, що у більшості міст України, де тривають повітряні тривоги, населення все одно займається висадкою квітів та озелененням парків.

Ця робота приносить надію на майбутнє – пояснює лікар. У рідному місті Комаровського, Харкові, кипить робота з прибирання вулиць та створення чудових клумб. Це чудова психологічна підтримка.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.