“Перекроїла себе повністю”: Хюррем Султан з “Величного століття” після пластики стала невпізнанною (ФОТО)

Турецький серіал "Величне століття" заволодів увагою мільйона глядачів у всьому світі. Як змінилася головна героїня?

Зйомки правління падишаха Сулеймана та історія української наложниці Хюррем розтягнулася на довгі чотири роки зйомок. Головні ролі зіграли Халіт Ергенч і Мерьєм Узерлі, які так полюбилися глядачам за час показу серіалу.

Мерьєм Узерлі зараз
Мерьєм Узерлі зараз

Наша увага приковується до харизматичної, привабливої актриси Мер’єм Узерлі, яка підкорила своїм рудим волоссям, виразними очима та яскравою мімікою, талано зіграла персонажа Хюррем Султан. До речі, вона має турецьке коріння, хоч родом із Німеччини. На роль у серіалі її затвердили в останній момент, що стало несподіванкою навіть самої актриси. Проте, фанати актриси помітили, що згодом вона почала змінюватися зовні. Спочатку це були лише експерименти з кольором та довжиною волосся. Але на цьому Мерьєм не зупинилася. Глядачі коментують в Інстаграмі:

  • “Ти зробила пластику?”
  • “Та зізнайся вже, хто твій косметолог”
  • “Красуня!”

Якщо порівняти фото акторки, зроблені під час зйомок серіалу і зараз, то неозброєним поглядом помітно: Мерьєм Узерлі вже не та. Обличчя рудоволосої актриси помітно витяглося, зникло друге підборіддя, губи стали помітно пухлішими, а ніс тонший.

Хюррем Султан та Мерьєм Узерлі
Хюррем Султан та Мерьєм Узерлі

На зауваження від аудиторії про те, що акторка точно скористалася послугами пластичного хірурга чи косметолога, Мерьєм лише поблажливо відмовляється.

Я за натуральність. У мене все своє, гадаю, щось робити зі своєю зовнішністю потрібно тільки дійсно необхідно.

Ми не можемо сперечатися з відомою актрисою, але варто визнати, чи виглядає вона зараз так само чудово, як і під час трансляції коханого у всьому світі серіалу.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.