Таюне засліпила всіх у сукні за нечувані гроші: на що не підеш, щоб завоювати увагу Винника

48-річна співачка Таюне, таємнича кохана Олега Винника, збирається випускати свій дебютний альбом. Чим красуня підкорила серце українського повелителя всіх вовчиць?

Справжнє ім’я співачки Таїсія Сватко, вона виступає разом з Олегом Винником бек-вокалістко. Нагадаємо, що пара підозрюється в романі, довжиною в життя. Олег Винник не підтверджує чутки про свою таємну дружину, але і не заперечує. До речі, пара вже близько 20 років живе в Німеччині, там виховує спільного сина Юліана. Хлопець уже повнолітній, займається плаванням, але це єдине, що відомо про юнака. Олег Винник і Таюне останнім часом не приховують почуття на публіці, завжди ніжно один до одного ставляться.

Таїсія Сватко розпочала свою сольну кар’єру, її пісні розповідають про глибокі переживання кожної жінки, близькі і зрозумілі. Пісня “Схожа я на квітку” зробила відомою співачку. Саме через виконання цієї композиції виконавицю називають Квіткою Таюне. Як розповідає артистка одному із видань, зараз готується до випуску перший альбом, уточнюється, що це може статися зовсім скоро. Таїсія Сватко нагороджена декількома престижними музичними преміями. Активно спілкується через Instagram, де ділиться з читачами новинами. Останній пост Таїсії Сватко присвячений врученню їй премії “Українська пісня року”. Таїсія Сватко завжди чудово виглядає: доглянута, струнка, жіночна фігура, яскрава посмішка на обличчі.

Таюне показала себе в короткій сукні благородного темно-зеленого кольору. Цим образом Таюне ще більше підкреслила осину талію та довгі стрункі ноги. Біляве волосся, ще більше підкреслює глибину оксамитового кольору. Прихильники були в захваті від вигляду своєї улюблениці, подарували купу компліментів та побажали щастя.

Таюне всегда выглядит непревзойденно
Таюне завжди виглядає неперевершено

Заради справедливості треба згадати, що концертні образи співачки неперевершені, вона завжди виглядає стильно і дорого.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.