Екс-дружина бойфренда Наді Дорофєєвої Кацуріна похвалилася фігурою у білосніжній сукні: заміж за Дантеса?

Любовні інтриги у парах Кацуріних та Дорофєєвої з Дантесом не вщухають. Цього разу Даша Кацуріна похвалилася фігурою у білосніжній сукні, сидячи поряд з Вовою.

Про розлучення Надії Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало відомо у березні 2022-го. Зіркове подружжя особисто повідомило цю новину фанатам, перекресливши всі надії публіки на те, що вони будуть разом завжди і в них з’являться діти.

Війна не була причиною тріщини у відносинах музикантів, оскільки рішення розійтися вони прийняли ще до російського вторгнення. Здогадки шанувальників підтвердилися – все через почуття, що виникли у Наді до іншого чоловіка. Більше того, ним виявився відомий український ресторатор Михайло Кацурін, з сім’єю якого та з ним особисто пара близько дружила.

Даша Кацуріна похвалилася фігурою у білому платті поруч із Дантесом
Даша Кацуріна похвалилася фігурою у білому платті поруч з Дантесом

Недовго нові закохані тримали в секреті свій роман. Вже зараз в Інстаграмі Дорофєєвої з’являються романтичні фото з Кацуріним. Тим часом Дантес проводить багато часу з екс-дружиною Міші Дашею. Вони, до речі, повідомили про розлучення через кілька днів після Наді та Вови.

Багато хто припускає, що між Дантесом і Кацуріною теж виникли любовні стосунки, хоча вони цього не підтверджують і не спростовують, чим тільки підігрівають інтерес.

Екс-дружина бойфренда Дорофєєвої Кацуріна похвалилася фігурою у білосніжній сукні

Даша Кацуріна захопила Дантеса фігурою у білій сукні

Цього разу в Інстаграмі Дантеса і Кацуріної з’явилося спільне відео, на якому Даша постала в ніжній білосніжній сукні в білизняному стилі, що підкреслює всі переваги її фігури.

Ми маємо це сказати, – написав співак.

На початку ролика вони все обставили таким чином, ніби зараз зізнаються у романі, проте насправді парочка інтриганів привернула увагу до проблеми тварин, яким доводиться дуже нелегко за умов війни.

Коментатори оцінили тонкий гумор молодих людей та засипали їх компліментами. Дашу Кацуріну в білому, та ще й поряд із холостяком-Дантесом, і зовсім легко сплутати з нареченою. Чи не так?

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.