Санта Дімопулос зачарувала відео, де її 2-річна дочка співає пісню “Ой, у лузі червона калина” (Відео)

Дворічна донька Санти Дімопулос зворушила глядачів милим виконанням гімну українських січових стрільців. Дівчинка двічі повторила куплет, а наприкінці поаплодувала сама собі.

Пісня “Ой, у лузі червона калина” під час російсько-української війни стала символом опору українців та сталевого духу наших воїнів. Гімн українських січових стрільців знають майже всі українці, цю пісню співають у дворах та на сценах пересічні громадяни та відомі співаки. Кадри, на яких маленькі патріоти гордо виконують рядки “Ой, у лузі червона калина похилилася”, розлітаються у мережі зі швидкістю світла та розчулюють мільйони українців.

Санта Дімопулос з чоловіком та дітьми
Санта Дімопулос з чоловіком та дітьми

Колишня солістка гурту “ВІА Гра” Санта Дімопулос похизувалась співом своєї дворічної доньки. На відео мила білява дівчинка у літній сукні у дрібну квіточку впевнено співає патріотичну пісню. Читачі сторінки Інстаграм Санти Дімопулос не змогли пройти повз це виконання. Понад п’ятнадцять тисяч підписників поставили лайки публікації, а у коментарях сотні захоплювалися талантом дівчинки. За словами співачки, це улюблена пісня її доньки. Патріотами не народжуються, ними виховуються змалку.

  • Супер! Молодчинка, золотко! Справжня Україночка!
    Софійка молодець!
  • У кого ще улюблена частина “хей, хей, розвеселимо”?
  • Прямо посмішка до вух, коли слухаю. Дякую, маленька красуня.
  • Фантастичні діти України.

Нагадаємо, що екс-віагрянка та переможниця танцювального шоу “Танці з зірками” разом із дітьми виїжджала з країни. Після ста днів перебування в Італії Санта повернулася в Україну. Вона не може приховувати свої сльози через повернення на рідну землю.

Це неймовірні відчуття, я думала, що вже всі сльози виплакала, але ні.

Зараз Санта з дітьми знову подорожує, тепер вона відвідала Африку, де перебуває до цього дня.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.