Діма Жук із Танців з зірками прокоментував чутки про роман з Тіною Кароль: їх пристрасні погляди зняли на фото

Талановитий український хореограф Діма Жук, відомий широкому загалу як учасник шоу "Танці з зірками", прокоментував чутки про роман з Тіною Кароль.

Тіна Кароль багато років несе тягар вдови, яка всі ці роки після смерті чоловіка не підпускала до себе інших чоловіків. Євген Огір був не лише другою половинкою співачки, а ще її продюсером та батьком єдиного сина Веніаміна. Після втрати коханого поруч із Тіною бачили лише молдавського артиста Дана Балана, йому приписували роман із українською поп-дівою, але чутки не підтвердилися. Втім, на місце Дана претендує інший молодий – танцюрист і хореограф Діма Жук.

Діма Жук із Танців із зірками прокоментував чутки про роман із Тіною Кароль
Діма Жук із Танців з зірками прокоментував чутки про роман з Тіною Кароль

На паркеті шоу “Танці з зірками” він танцював у парі з такими красунями українського шоу-бізнесу, як Юлія Саніна, Людмила Барбір, Злата Огнєвіч, Камалія та навіть з Тіною Кароль. У сезоні 2020 року, коли Кароль була ведучою проекту, вона доповнила пару Саніної і Жука. Тіна та Діма продемонстрували небувалу пристрасть на паркеті, хоча чуток про роман це не викликало. Тільки зараз почали говорити про можливі романтичні стосунки між танцюристом та співачкою.

Діма Жук із Танців із зірками прокоментував чутки про роман із Тіною Кароль
Діма Жук із Танців з зірками прокоментував чутки про роман з Тіною Кароль

Нещодавно Жук розпочав кар’єру співака під наставництвом Тіни Кароль – вони разом записали альбом у рамках її проекту “Молода кров”. Шанувальники відразу запідозрили, що артистка не просто так взялася продюсувати хореографа, але в шоу “ЖВЛ” він спростував усі чутки.

Вона мій бос, реально, тільки творчість і точка

, – небагатослівно прокоментував роман з Тіною Кароль Діма Жук.

Зазначимо, Жук також танцює у балеті Тіни Кароль, а це означає, що “парочка” бачиться досить часто. Раніше хореограф був одружений з танцівницею Яною Цибульською. Після трьох років шлюбу Діма став ініціатором паузи у стосунках із дружиною.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.