Юні патріоти: хто з дітей зірок найкраще заспівав “Ой, у лузі” – доньки Бєднякова та Дімопулос чи син Джамали

Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, дуже багато українських зірок проявили себе як справжні патріоти своєї країни, які й дітей ростять юними патріотами.

Багато артистів українського шоу-бізнесу в умовах війни дають благодійні концерти, займаються волонтерською діяльністю та збирають гроші на потреби захисників та звичайних людей, які постраждали від рук окупантів. Також дуже важливо підтримувати бойовий дух співвітчизників, з цим чудово справляються діти знаменитостей, які порадували публіку виконанням пісні, яка стала символом українського опору – “Ой, у лузі червона калина”. Ми зібрали відео з виступами зіркових дітей, щоб ви могли оцінити таланти та підняти собі настрій.

Дочка Андрія Бєднякова заспівала “Ой, у лузі”

Донька телеведучих Андрія Бєднякова та Насті Короткої Ксенія прославилася на всю Мережу, виконавши марш українських січових стрільців. Шанувальники у коментарях просто не змогли стримати емоцій, засипавши дівчинку компліментами, а батьків подякою за патріотичне виховання.

Старший син Джамали заспівав “Ой, у лузі”

Син української співачки та переможниці пісенного конкурсу “Євробачення-2016” Джамали теж підкорив підписників своєї знаменитої мами. Артистка виклала в загальний доступ зворушливе відео з маленькими синами – чотирирічним Еміром-Рахманом та дворічним Селім-Гіраєм. Старший душевно заспівав “Ой, у лузі”, молодший теж з’явився у кадрі, і обидва вони були одягнені у вишиванки.

Донька Санти Дімопулос заспівала “Ой, у лузі”

Санта Дімопулос подорожує світом, незважаючи на війну в рідній країні, але Батьківщину вона не забуває. У своєму Інстаграмі Санта показала ролик, у якому її дворічна донька Софійка теж заспівала гімн січових стрільців. Стримати захоплення неможливо.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.