Як Тетяна Навка зруйнувала 4 сім’ї на шляху до щастя

Російська фігуристка Тетяна Навка сьогодні щаслива дружина і мама. Але на шляху до цього вона зруйнувала кілька міцних відносин. Яких чоловіків відбила Тетяна — читайте далі.

Навка — професійна фігуристка, переможниця Олімпійських ігор, багаторазова призерка різний змагань з фігурного катання, учасниця кількох телешоу. Але запам’яталася вона багатьом, як справжня фаталістка і розлучниця.

Свою неофіційну кар’єру руйнівниці відносин Навка почала ще в 18 років. Вона почала таємно зустрічатися зі своїм тренером Олександром Жуліним, який був старший за Тетяну на 11 років.

Через кілька років після прихованих зустрічей коханці вступили в офіційний шлюб. Але заради цього Жуліну довелося кинути свою першу дружину.

Татьяна Навка и Александр Жулин
Тетяна Навка і Олександр Жулин

Але через кілька років ситуація повернулася Олександру бумерангом. На цей раз його дружина зруйнувала не тільки їхній шлюб, а й ще одну пару.

У 2009 році Тетяна брала участь в шоу “Льодовиковий період”. Там її партнером був актор Марат Башаров, заради якого Навка і кинула першого чоловіка.

Сам же Башаров теж зруйнував багаторічні відносини заради фігуристки. Він перебував у фактичному шлюбі з піар-менеджером Єлизаветою Круцко. Дівчина народила акторові дочку і навіть прийняла заради нього іслам. Але навіть ці фактори не допомогли врятувати шлюб від розлучниці.

Татьяна Навка и Марат Башаров
Тетяна Навка і Марат Башаров

Відносини Навки і Башарова тривали менше року. І знову Тетяна пішла від нового коханого до “зайнятого” чоловіка.

Її новим обранцем став партнер по шоу “Льодовиковий період”, співак Олексій Воробйов. Заради Тетяни він розірвав стосунки з актрисою Анною Чіповською. Але знову Навка недовго насолоджувалась новим союзом і захопилася новим одруженим чоловіком. З Воробйовим вона прозустрічалася кілька місяців.

Татьяна Навка и Алексей Воробьев
Тетяна Навка і Олексій Воробйов

У 2010 році в пресі почали з’являтися чутки про роман фігуристки і Дмитра Пєскова — прес-секретаря президента Росії.

Пєсков на той момент був одружений і виховував трьох дітей. Але цей шлюб був приречений на розлучення. У 2014 році стало відомо, що Навка народила Дмитру дочку. Заради нової сім’ї він пішов від дружини Єлизавети.

У 2015 році Навка і Пєсков зіграли пишне весілля в Сочі.

Весілля Тетяни Навки і Дмитра Пєскова
Весілля Тетяни Навки і Дмитра Пєскова

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.