Чи був замах на життя? Світлана Лобода прокоментувала дивні чутки про те, що сталося в Латвії

Нещодавно Мережу сколихнула новину про те, що на знамениту скандальну співачку Світлану Лободу в Латвії напали. Зірка з'явилася в Інстаграм і прокоментувала те, що сталося

Нещодавно по Інтернету пройшла гучна чутка, яка змусила багатьох прихильників переживати і стурбуватися про стан відомої в Україні неоднозначними висловлюваннями Світлани Лободи. Так, деякі ресурси, посилаючись на особисті джерела, повідомили, що у Латвії на співачку напали. Крім того, як зазначили ЗМІ, Лободу доправили до реанімації із серйозними травмами і ушкодженнями.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення росії на територію незалежної України, Лобода у сльозах записувала відео, основна суть яких була у протистоянні та незгоді зі злочинними діями кремля. У лютому зірка переїхала разом із сім’єю та дітьми жити до Латвії.

Світлана Лобода прокоментувала чутки, які недоброзичливці поширили у Мережі
Світлана Лобода прокоментувала чутки, які недоброзичливці поширили у Мережі

Саме там, за чутками, невідомі напали та понівечили зірку. Наразі артистка активно гастролює з концертами по всьому світу та заявляє про свою політичну позицію.

Крім того, за визнанням Світлани Лободи, вона вже втратила все, що мала у росії. Після початку повномасштабної війни вона поїхала звідти, залишивши все майно, всі активи, якими володіла “за бугром”.

Незважаючи на те, що деякі недоброзичливці вирішили навести смуту і заявити про жахливий стан здоров’я Світлани Лободи, вона поспішила заспокоїти шанувальників і вийшла на зв’язок із підписниками в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Так, співачка насамперед заявила, що з нею все добре і насправді ніхто на неї не нападав і до лікарні з тяжкими травмами вона не їздила.

Друзі, це фейк!! Все в порядку!! Я в Казахстані давала концерт

, – заявила в Інстаграм Світлана Лобода.

Світлана Лобода прокоментувала на особистій сторінці в Інстаграм чутки про замах її життя
Світлана Лобода прокоментувала на особистій сторінці в Інстаграм чутки про замах її життя

Крім того, співачка додала, що подібне апріорі неможливе у Латвії. Так, Лобода поділилася подробицями, що країна, в якій вона зараз проживає, абсолютно і повністю підтримує Україну і виступає проти дій росії на території суверенної держави.

Саме тому, за заявою відомої співачки, такі чутки не мають нічого спільного із реальністю.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!