Остапчук показав нову кохану на вуличній фотосесії

Ще не встиг шлюборозлучний процес з колишньою дружиною шоумена Володимира Остапчука закінчитися, як він вже показав свою нову супутницю.

Звуть її Крістіна Гірник. Вона не модель або співачка, як очікувалося, а нотаріус. Судячи за темпераментом дівчини і її публікаціям, Христина – не та людина, яка сидітиме вдома. Ось Вова і запросив її прогулятися, ще й під прицілом фотокамери. Тим більше по всій Україні зараз ослаблення карантину, що є відмінним приводом для закоханих, щоб якось урізноманітнити своє дозвілля.

Фотосесія на київських вулицях, щоб показати фоловерам кохану

Як розповідав в інтерв’ю Володимир Остапчук, вони з коханою дуже люблять піші прогулянки по мальовничих та історичних куточках столиці. У планах обійти не тільки Київ, а й інші красиві міста. Наприклад, нещодавно пара пішки обійшла весь Печерськ, весь центр, до вулиці Городецького та Будинку з химерами. І, звичайно ж, їм подобається історичний центр Києва, особливо у вечірній час.

Остапчук та Гірник записали зворушливе відео з танцем
Остапчук та Гірник записали зворушливе відео з танцем

Також вони з Христиною Гірник люблять відвідувати різні європейські кав’ярні, нерідко заходять туди не тільки на каву, але і на прохолодний лимонад.

Як сказав Остапчук, йому подобається вулична їжа, нехай через карантин її дуже і дуже мало, але вони з Христиною знайшли кілька закладів, куди регулярно ходять.

Нотаріус Христина Гірник поділилася, що зараз вони з новим коханим Володимиром намагаються частіше виїжджати за місто, на природу, ближче до води, що особливо важливо в таку спеку.

Додамо, що шоумен і відомий телеведучий Володимир Остапчук в кінці весни розповів про те, що тепер у нього стосунки з Крістіною Гірник. Екс-дружина Олена Войченко, з якою шоумен розлучився цієї весни, заявила, що їх розлучення викликане численними зрадами з боку чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.