(ВІДЕО) Дочка Максима Галкіна і Алли Пугачової показала, як працює в саду разом з братом

Максим Галкін у своєму фотоблозі показав, як його діти-двійнята доглядають за рослинами в їхньому саду біля будинку.

Максим Галкін продовжує радувати своїх шанувальників і громадськість зворушливими відео зі своїми дітьми. Ліза і Гаррі в цьому році святкуватимуть своє семирічні, швидше за все сестра з братом ось-ось підуть до першого класу, тому їх зірковий батько робить все, щоб діти розвивалися в різних напрямках і максимально соціалізувалися.

За словами шоумена, він обожнює придумує різні ігри та розваги для Лізи і Гаррі, щоб вони не сиділи в інтернеті. Часто до них приєднується і мама — Алла Пугачова.

Галкін також поділився, що його діти абсолютно не знають, що таке Інтернет і соціальні мережі. Їм можна дивитися телевізор — мультфільми або ж передачу “Краще всіх”, яку веде сам Максим. Але двійнята не особливо люблять проводить свій час у блакитних екранів, вони звикли грати і вигадувати нові розваги з батьками.

Наприклад, в новому відео Галкін показав, як Ліза і Гаррі працюють в саду. Сестра з братом доглядають за квітами і хваляться красивим цвітінням лаванди, яку вони садили.

Також діти зазивали всіх підписуватися на їхній канал і ставити лайки, уявляючи, що вони блогери. Їх тато зізнався, що, хоча діти і не користуються Інтернетом, все про богерство вони дізналися з його передачі “Краще всіх”. Він і сам був здивований, коли почув від них такі фрази як “підписуйтесь на нас” або “ставте лайки, пишіть коментарі”.

Підписники Максима умилились таким корисним розвагам і залишили безліч коментарів:

  • “Мені здається вони виростуть чудовими людяності людьми! І вам за них ніколи не буде соромно!!!”;
  • “Задоволення дивитися і слухати цих малюків”;
  • “Максим, ви чудовий батько! Про душевність і мудрість Алли Борисівни, взагалі, не кажу!” — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.