Могилевська відверто зізналася в любові до жінок: Лорак і Білик напружилися

Українська співачка здивувала і порадувала фанатів тим, що скоро вийде її новий трек, присвячений жінкам.

Нещодавно улюблена всіма артистка Наталя Могилевська шокувала шанувальників новим образом – блондинка з короткою стрижкою. Такою тепер бачитимуть її фанати. І свої зміни вона зв’язала з білою смугою в житті. Як зазначила Могилевська, в її житті настала дійсно біла смуга, тому тепер у неї біле волосся, і скоро вийде пісня “Білий літак”.

“Це маніфест для вас, мої улюблені жінки! “

Такими словами Наталя Могилевська анонсувала свою нову пісню. Пост-анонс вона розмістила в своєму Instagram.

Скоро вийде новий хіт зірки "Білий літак"
Скоро вийде новий хіт зірки “Білий літак”

“Моя нова пісня ” Білий літак “- це маніфест для вас, мої улюблені жінки! Ніколи не бійтеся перегорнути сторінку і почати все з чистого аркуша. Вже на цьому тижні прем’єра! “, – мотивувала зірка.

Доповнила своє звернення до шанувальників Наталя Могилевська підбіркою колоритних фотографій, на яких вона в незвичайному світло-блакитному вбранні позує і посміхається.

Судячи з коментарів фоловерів, її нового треку чекають вже давно, і не виключають, що він стане справжнім хітом 2020 року.

Поки точної дати невідомо, проте судячи з того, як часто Могилевська згадує його на своїй сторінці в Інстаграм, є підстави вважати, що насолодитися музикою любителі Могилевської зможуть вже в липні 2020 року. Поки не повідомляється, коли саме Наталя записувала цю пісню – на карантині або до нього.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.