Тіна Кароль “переплюнула” ангела “Victoria ‘s Secret”: струнка і з формами

Тіна Кароль, сама того не усвідомлюючи, взяла участь в змаганні нарядів.

Тренер шоу “Голос Країни ” на телеканалі 1 + 1 любить яскраві і відверті наряди. Звісно, з огляду на її популярність, Тіна нерідко з’являється в кадрі в дорогих брендових нарядах. Шанувальники Тіни Кароль помітили, що іноді ці брендові вбрання краще сидять на Тіні, ніж на моделях компанії, яка їх представляє. Так вийшло і з брендом Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret VS Тіна Кароль

Модель Розі Хантінгтон-Уайтлі проти Тіни Кароль – таке голосування влаштували фанати Тіни на офіційній фан-сторінці. Розі Хантінгтон-Уайтлі була представлена в чорній сукні, яка яскраво виділяє риси грудей. І, як пишуть фоловери, на Тіні цей же наряд виглядає куди краще.

Інстаграм Фантіно
Інстаграм Фантіни

Фото-колаж допоміг порівняти і зробити свої висновки. До слова, ця модель Victoria’s Secret – дружина знаменитого Джейсона Стейтема. Звичайно, вони обидві виглядають чудово і цікаво, однак фігура української красуні більш соковита.

Додамо, Тіна Кароль отримала державну нагороду княгині Ольги від президента України за свою діяльність як артистка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.