Дорофєєва в бікіні осідлала величезного надувного друга: ідеальне літо

Солістка групи "Время и Стекло " Надія Дорофєєва - улюблениця чоловіків. Нехай вона і заміжня, але мільйони шанувальників задивляються на її шикарні форми.

Сама Дорофєєва про це знає, і продовжує викладати в мережу максимально відверті знімки. Її тонка талія і соковиті стегна – предмет обговорення. Тому ДоДо їх не приховує, навіть навпаки – нерідко робить акцент. І зараз вона порадувала шанувальників новим знімком – на надувному єдинорозі в відвертому купальнику, що підкреслює всі принади співачки.

Надя Дорофєєва поділилася забавним відео, показавши, як проводить літо

У публікації в Інстаграм Додо опублікувала короткий ролик. На ньому видно, що Надія Дорофєєва засмагала на сонечку і ніжилася в басейні на ділянці їх з чоловіком пентхаусу.

Надя Дорофєєва поділилася забавним відео
Надя Дорофєєва поділилася забавним відео

Як можна зрозуміти з ролика, зоряна пара відпочиває у власному заміському будинку. Зовнішній вигляд співачки не залишив шанувальників байдужими – артистка приміряла бікіні червоного кольору, демонструючи струнку фігуру, і осідлала забавного надувного єдинорога. У кадр потрапив апетитний сніданок.

Шанувальники в коментарях захоплювалися формами, які співачці вдалося зберегти в ідеальному стані навіть після тривалого карантину.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.