Померла зірка серіалів «Літєйний» і «Таємниці слідства» Марина Макарова

Знаменитості було всього 45 років.

Про трагічну загибель героїні багатьох серіалів повідомила прес-служба Костромського камерного драматичного театру. У некролозі сказано: “Пішла з життя актриса Марина Макарова. Немає слів. Світла, чуйна, талановита людина. Любимо і завжди будемо пам’ятати “. І дійсно, такої ранньої смерті актриси ніхто не очікував.

Зірка “Таємниці слідства ” і “Літєйного ” померла від раку

Точної причини смерті в такому ранньому віці поки не називають. До того ж, перед загибеллю Макарова не давала ніяких приводів турбуватися про її здоров’я. Однак представники з близького оточення сім’ї стверджують – останні кілька років Марина боролася з раком шлунка.

На рахунку Марини Макарової блискучі ролі в легендарних картинах «Убойная сила», «Таємниці слідства», «Літєйний, 4», «Секретна служба Його Величності» та інших. Також вона працювала в театрі «Притулок комедіантів».

Марина Макарова
Марина Макарова

Останні роки, очевидно, вже після того, як Марина дізналася про страшну недугу, переїхала в рідну Кострому. У фільмах і серіалах не з’являлася, але грала в Камерному театрі Бориса Голодницького.

Відзначимо, недавно з’явилася інформація про те, що художник-постановник серіалу «Убойная сила» Валерій Боковенко загинув у страшній аварії в Ленінградській області. Валерію було 72 роки.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.