Померлі актриси, які не дожили до 40 років: вони пішли на зорі слави

Життя — сувора і непередбачувана річ. Воно часто підносити трагічні сюрпризи молодим і талановитим людям, у яких все тільки починалося. Давайте згадаємо красунь-актрис, які загинули на зорі своєї слави.

Марія Зубарєва, 31 рік

Мария Зубарева
Марія Зубарєва

Актриса Марія Зубарєва служила в Московському театрі імені Пушкіна і підкорювала кіно. Вона стала популярною після ролі у фільмі “Мордашка” і почала зніматися в першому російському серіалі “Дрібниці життя”. Однак роботу в ньому перервав несподіваний діагноз — онкологія.

Смерть Зуберевої досі покрита таємницями — невідомо який саме орган був вражений хворобою. Марія померла в листопаді 1993 року.

Надія Смирнова, 32 роки

Надежда Смирнова
Надія Смирнова

Надію Смирнову називали справжньою принцесою радянського кінематографа. Вона ще в юному віці почала працювати на знімальному майданчику. Глядачі запам’ятали Надію за такими ролями як принцеса в фільмі “Казка, як казка”, дочка адмірала Кацаурова в “Джек Восьмьоркін -американець”, наречена у фільмі “Звинувачується весілля”.

У 1995 році актриса померла у віці 32 років. Причиною була названа важка форма раку. Однак, є версія, що смерть Надії була викликана лікарською помилкою в ході операції.

Бася Космаль, 20 років

Бася Космаль
Бася Космаль

Бася Космаль була дочкою відомої актриси Барбари Брильської. Дівчинка вирішила піти по стопах мами і підкорювати сферу кіно — ще з 15 років Барбара молодша, або як її ласкаво називали — Бася, почала отримувати перші пропозиції від іменитих режисерів.

Але повторити успіх мами юна актриса так і не встигла. 21 травня 1993 року Бася потрапила у страшну аварію — той день став для неї фатальним.

Наталія Юннікова, 37 років

Наталия Юнникова
Наталія Юннікова

Доля зірки серіалу “Повернення Мухтара” склалася трагічно. Наталія сама виховувала сина і виплачувала кредит за чоловіка, який залишив її одну. Через деякий час вона змогла поправити своє становище завдяки ролі в “Мухтарі”.

У 2017 році з Юнніковою стався нещасний випадок — вона впала у себе в квартирі і вдарилася головою. До лікарні вона була доставлена з великим крововиливом в мозок, Наталія померла через кілька днів, так і не прийшовши до тями.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.