Юлія Саніна стала ще однією учасницею “Танців з зірками”: хто наступний?

Солістка рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна стала ще однією учасницею нового сезону "Танців з зірками". Виклик #танціззіркаміchallenge вокалістка прийняла від актриси Дарини Петрожицької, яка теж побореться за перемогу на паркеті.

Всі фанати танцювального змагання “Танці з зірками” з нетерпінням чекають осені, адже на телеекранах почнеться новий сезон шоу. Поки глядачі представляють, як зірки демонструватимуть свої таланти на паркеті на в парі з професійними танцюриста, організатори починають знайомити громадськість з новими учасниками.

Перший, чиє ім’я розсекретили творці шоу, став співак Олег Винник. Саме він запустив традиційний #танціззіркаміchallenge, який нові учасники передають одне одному, щоб познайомитися з майбутніми уболівальниками.

Таким чином, вже відомо, що конкуренцію Олегу Виннику у вересні складуть екс-“ВІА Гри” Надія Мейхер і Санта Дімопулос, актор Тарас Цимбалюк, його колега Дарина Петрожицька і рок-виконавиця Юлія Саніна.

Юлия Санина на шоу "Х-фактор"
Юлія Саніна на шоу “Х-фактор”

Юлія відома як солістка колективу Тhe Hardkiss і суддя вокального шоу “Х-фактор”. Співачка в свою чергу передала челлендж учасниці групи “НеАнгели” Славі Камінської. Вона вже брала участь в третьому сезоні, однак не змогла вийти на паркет через травму. Зараз глядачі з нетерпінням чекають відповіді Слави.

Сама ж Саніна зізналася, що довгі роки вона жила з установкою, що рокери не танцюють, але в глибині душі завжди мріяла спробувати себе в цьому виді мистецтва.

“Навіть на сцені я не стою біля стійки з мікрофоном, я рухаюся і мені подобається дивитися, як люди сприймають це. Тому, я вирішила, що у мене одне життя і чому б не спробувати потанцювати, якщо цього хочеться, і зламати стереотипи про нетанцуючих рокерів”, — прокоментувала Юлія.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.