Учасниця шоу “ТОП-модель по-українськи ” вагітна і розповіла, який знак їй дала доля

Юлія Биньковская на прізвисько Клео була учасницею модельного реаліті-шоу в третьому сезоні. А тепер вона поділилася своєю радістю.

Після участі в “ТОП-моделі ” Юлія, яку на шоу називали Клео, стала популярною в модельних колах. Дівчина з Луцька уклала кілька вигідних контрактів, встигла попрацювати в Китаї.

Модель Юлія Биньковская
Модель Юлія Биньковская

Вона незаміжня, але живе зі своїм бойфрендом Антоном Дудкою. Пара приховувала цікавий стан 6 місяців, поки живіт не став добре помітний. Малюк повинен з’явитися в кінці жовтня.

Вагітна Модель Юлія Биньковская і Антон Дудник
Вагітна Модель Юлія Биньковская і Антон Дудник

Юлія поділилася деякими подробицями – вона поправилась на 8 кг, відчуває себе добре. А ось стать малюка розсекретити не захотіла, запропонувала фоловерам вгадати.

Ще дівчина розповіла цікаву історію. Під час шоу їй випав краш-тест – треба було розповісти своєму хлопцеві, що він стане татом.

Модель Юлія Биньковская на шоу
Модель Юлія Биньковская на шоу

Юлія впоралася із завданням на відмінно – Антон повірив і дуже зрадів. А коли дізнався, що це не так насправді – засмутився. Тоді пара і вирішила по-справжньому подумати над народженням малюка. Їхня мрія збулася.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.