ЗМІ розсекретили де знаходиться Анастасія Заворотнюк: стежили за чоловіком Петром Чернишовим

Актриса і російська телеведуча протягом довгого часу бореться з останньою стадією онкології, яка з'явилася після пізніх пологів.

Навесні цього року стало відомо, що Анастасія Заворотнюк пішла на поправку і її навіть виписали. За неперевіреною інформацією, Настю відвезли в її ж будинок в населеному пункті Крекшіно, адже вдома, як відомо, і стіни лікують. Оскільки сім’я не любить спілкуватися з пресою, журналістам довелося самостійно проводити розслідування в спробах дізнатися хоч якісь подробиці про життя кумира. І отримані факти шокували.

Де зараз Заворотнюк: факти і подробиці

Насті Заворотнюк зараз немає в Росії
Насті Заворотнюк зараз немає в Росії

У селищі, де Анастасія купила будинок, живе багато знаменитостей. Серед них – співачка Наташа Корольова. Якось вона обмовилася, що хотіла б побачитися з Заворотнюк і якось її підтримати. Виникло питання – що заважає зробити це, адже вони сусіди? Після цього висловлювання шанувальники переконалися – “няня Віка ” не в Крекшіно.

Журналісти поїхали в це селище і переконалися – особняк пустує. Це підтвердили і зоряні сусіди.

Папарацці також простежили за квартирою Насті в столиці. Там теж ніхто не живе. Очевидно, Анастасія або у родичів, або в закордонній клініці.

Заворотнюк до хвороби: щаслива сім'я, гроші, слава
Заворотнюк до хвороби: щаслива сім’я, гроші, слава

Щоб нарешті дізнатися де ж Настя, журналісти протягом декількох місяців стежили за її чоловіком Петром Чернишовим. Як відомо, під час карантину він кілька разів літав в Нью-Йорк. Це здалося дивним, адже всі заходи скасували через загрозу вірусу. Саме тому можна зробити висновок – зараз Анастасія Заворотнюк лікується від онкології в Нью-Йорку, де раніше за життя боролася Жанна Фріске.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.