Копія мами: старша дочка Анни Седокової показала сестру Моніку, яка живе в Америці і не бачиться з мамою

Молодша дочка Анни Седокової зростає копією мами. Соціальна мережа TikTok стрімко набирає популярність, особливо серед підлітків і молодих людей. Ось і спадкоємиці співачки вирішили записати ролік для соцмережі.

Моніка живе в США зі своїм батьком і колишнім чоловіком співачки Максимом Чернявським, який отримав опіку над дитиною. Подружжя протягом декількох місяців боролися за право виховувати дочку.

Максим Чернявский с дочкой от Седоковой Моникой
Максим Чернявський з донькою від Седокової Монікою

Так, в червні минулого року батькам вдалося дійти згоди — вчитися і жити Моніка буде на території Америки, оскільки вона є громадянкою цієї країни, а мама може до неї приїжджати в гості.

Примітно, що Анна хоч і має право проводити канікули в компанії доньки, але зустрічі повинні проходити суворо за межами Росії, де Седокова зараз проводить більшу частину часу.

Але і це ще не всі обмеження — у зірки є заборона на публікацію фотографій Моніки в соцмережах. Саме тому з моменту скандалу між колишньою парою шанувальники не могли подивитися на те, як росте дівчинка. Однак ніхто не забороняв її сестрі Аліні ділитися кадрами з рідними.

Кадры из видео девочек в TikTok
Кадри з відео дівчаток у TikTok

Нарешті в мережі з’явилося відео, де доньки Анни танцюють на камеру. Шанувальники здивувалися тому, як доросла Моніка (їй уже 9) схожа на маму — справжня копія, тільки блондинка. Звичайно, застосовувати таке порівняння до дітей зірок люблять всі і завжди, але це той випадок, коли люди нітрохи не перебільшують.

Подросшие дети Седоковой — Гектор, Алина и Моника
Діти Седокової — Гектор, Аліна і Моніка

До речі, в цю поїздку в Америку Седокова взяла не тільки Аліну і Гектора, але і свого нареченого Яніса Тімму. Баскетболіст недавно зробив коханій пропозицію, на яку вона погодилася. Цілком ймовірно, що весілля відбудеться в Лос-Анджелесі, щоб Моніка теж могла на ньому побути.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.