«Везу тещу на кладовищі» (ВІДЕО): чорний гумор або гірка правда від Анатолія Руденка

Відомий актор Анатолій Руденко, який прославився ролями в серіалах «Не приходь до мене уві сні», «Все тільки починається», «Поклич і я прийду» днями опублікував ролик, який змусив фоловерів і сміятися, і обурюватися одночасно.

Він виклав відеозапис з машини, в якій він їде з матір’ю своєї коханої. У жінки на руках сидить чарівна біла собачка. Анатолій каже на камеру: «Всім доброго дня. Ось, везу улюблену тещу на кладовище. Сама попросила. Кому так само пощастило, як мені? ». Жінка, що сидить поруч з ним, очевидно, зрозуміла жарт і теж розсміялася.

Не всі зрозуміли гумор: “Бідні тещі, чого про них тільки не вигадують! “

 

У коментарях більшість шанувальників написали, що Анатолію Руденко пощастило з такою тещею, яка розуміє гумор, і готова підтримати будь-який діалог. А деякі фоловери висловили невдоволення – скільки анекдотів придумали про тещ, як вони страждають від цих жартів і знущань.

Також Анатолій Руденко в підписі до відеоролика запропонував шанувальникам поділиться улюбленими жартами на тему тещі і зятя.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.