Асмус зовсім знахабніла: зіпхнула дитину Харламову, а сама поїхала на курорт розважатися з коханцем на цілий місяць

Христина Асмус кинула дитину і поїхала на Чорне море, причому, не сама. Гарику нічого не залишалося, як забрати дочку жити до себе.

Розлучення Христини Асмус і Гаріка Харламова – одна з найгучніших подій останніх місяців. Вони постійно ділилися фото своєї сімейної ідилії, а тут на тобі – живуть на два будинки, не спілкуються і їдко підколюють один одного.

ЗМІ їх уже по 10 разів кожного переженили і видали заміж, а пара ніби знущається над народом.

Гарік взагалі мовчить, тільки посміхається, на всі випади преси хіба що мукає щось незрозуміле.

Христина Асмус після розлучення
Христина Асмус після розлучення

А Христину понесло в усі тяжкі – вона мало не щодня виставляє нові фото одне провокаційніше іншого, дійшло вже до повної оголеності! А ще вона сказала, що якщо Харламов, ще до кінця не розвівшись (штампа в паспорті немає), вже одружується, то вона буде подружкою нареченої, а її партнер по інтимним сценам в скандальному “Тексті ” може стати Гарику свідком, якщо той захоче.

Оголена Асмус в ванній
Оголена Асмус в ванній

Гарік гумор оцінив, ппосміявся і в відповідь сказав, що він теж згоден бути подружкою нареченої, якщо Христина надумає йти в ЗАГС з одним зі своїх 9-ти нових коханців, з якими, на думку ЗМІ, у неї зараз одночасний роман.

Про дитину ніхто з них навіть не згадує, нібито дочки і немає.

А тут знову новий поворот – Асмус віддала дитину на піклування батька на цілий місяць, а сама поїхала в Геленджик, та ще й не сама!

Геленджик
Геленджик

Від такого нахабства навіть у самих затятих папараці захопило дух і вони помчали в той самий Геленджик терміново дізнатися, з яким з коханців на курорті цілий місяць буде перекидатися недорозведена Крістіночка.

Реальність виявилася набагато прозаїчніше – в Геленджик поїхала ціла знімальна для зйомок нового проекту телеканалу ТНТ. Там є і інші актори і серед них той, хто буде грати роль коханця Асмус.

Шоу Золото Геленджика
Шоу Золото Геленджика
Іван Охлобистін
Іван Охлобистін

Більше ніяких деталей Христина не відкрила, тільки виставляє фото з вікна свого номера. Але відомо, що шоу буде називатися “Золото Геленджика “і співведучим з Христиною стане Іван Охлобистін. Це буде реаліті-шоу в стилі форту ” Буаярд “.

Крістіна додала, що з Гаріком залишати 6-річну Анастасію зовсім не страшно, він відмінний батько, а дівчинка обожнює свого тата.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.