Харламов одружується: нова пасія вже приміряла весільну сукню, не вистачає тільки фати. Заміну Асмус знайшов швидко

З моменту заяви про розлучення Христини Асмус і резидента Comedy Club пройшло тільки півтора місяці, а його нова обраниця вже навіть приміряла весільну сукню. Судячи з усього, Харламов одружується.

У червні шанувальників пари вразила новина про їх розставання. Через 8 років спільного життя зіркове подружжя вирішило розійтися. Зараз же йде підготовка до нового весілля, причому це стосується юмориста.

Оскільки точної причини розлучення поки ще чоловік і дружина не озвучили, це тільки породжує ще більшу кількість чуток. Христині вже приписують роман з колегою по знімальному майданчику Олексієм Чадовим. А що стосується Гаріка, то його одружують із зіркою ТНТ Яною Кошкіною.

Гарик Харламов и Кристина Асмус
Гарік Харламов і Христина Асмус

Справа в тому, що на вечірці з нагоди дня народження Ляйсан Утяшевої гуморист особливу увагу приділяв пишногрудій дівчині. Відомо, що вона знімається в шоу «Одного разу в Росії», тому користувачі мережі легко вирахували цю таємничу обраницю.

Харламов тільки віджартовується з цього приводу, але Яна тим часом поділилася в Instagram фотографією в довгій білій сукні з мереживом. Залишилося додати до її образу фату і вийде справжня наречена.

Яна Кошкина в свадебном платье
Яна Кошкіна у весільній сукні

Так вважають і підписники актриси:

  • «У такій сукні можна і заміж за Харламова»;
  • «Наречена»;
  • «Де Гарік?».

І це тільки мала частина коментарів з подібними припущеннями. Крім того, Кошкіну обсипали безліччю компліментів.

До речі, перші чутки про таємні зустрічі одруженого резидента Comedy Club і Яни з’явилися ще минулої осені, хоча він сам повністю заперечує цей зв’язок.

Яна Кошкина и Гарик Харламов
Яна Кошкіна і Гарік Харламов

Звичайно, які б приводи зірки не давали, про весілля поки ще рано говорити, адже шлюборозлучний процес Харламова і Асмус ще не вирішений. Парі ще необхідно врегулювати питання з майном.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.