“Міс Україна ” народила сина олігархові з Білорусі

Олеся Стефанко - модель, яка 9 років тому отримала почесне звання Міс Україна.

Сьогодні стало відомо, що у дівчини народився син. Батьком дитини тридцятидворічної українськи став Сергій Алісеєнко – підприємець і мільйонер із сусідньої Білорусі. Важливою подією із життя сама Олеся Стефанко поділилася з шанувальниками на сторінці в Інстаграм.

Щаслива мама, дружина і модель: “Ласкаво просимо в новий світ “

Дівчина опублікувала в стрічці фотографію з чоловіком. На знімку Стефанко позує в акуратному білій сукні, а на руках – новонароджений. Судячи з підпису і коментарями, зараз Олеся вирішила витратити весь час на виховання первістка. Шанувальники побажали міцного кохання, щасливого шлюбу і здоров’я малюка.

Додамо, що красуня Олеся Стефанко сама родом з Івано-Франківської області. У 2016 році після двох років стосунків вийшла заміж за білоруського підприємця Сергія Алісеєнко. Закохані відгуляли весілля у Флоренції, а зараз проживають в Майамі-Біч у штаті Флорида.

 

На сьогодні відомо, що Олеся вже вдома, займається собою і малюком. У вільний від домашніх справ час медитує, займається йогою, тим більше спорт і навантаження їй поки що протипоказані. Стефанко планує розвивати свій блог, і розповідати про правильне харчування для молодих мам і вагітних.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.