Дочка Легкоступової звинуватила чоловіка мами в її смерті в ефірі “Пусть говорят ” у Андрія Малахова

У прайм-таймі Андрія Малахова дочка Легкоступової розповіла про смерть співачки. Вона уточнила, що чоловік Валентини Юрій Фірсов міг побити жінку, тому у неї і була проломлена голова.

Зараз цю версію розглядають правоохоронні органи, Юрій Фірсов був затриманий для з’ясування обставин. Однак майже відразу його відпустили. За однією з версій, Валентина п’яна впала у ванній, тому отримала травму голови. Зараз поліція і суд розглядає цей варіант як єдиний можливий.

Останній чоловік померлої співачки Легкоступової прийшов на «Пусть говорят» і «Прямий ефір»

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Чоловік розповів, що дуже шкодує про смерть своєї дружини.

«Це найстрашніший день мого життя, я вважаю. І все настільки безглуздо – падіння у ванній, нічого не віщувало продовження хвороби, удару. Тому що ми три дні ще перебували в пансіонаті, де ходили за руку, їли, пили, веселилися навіть чуть-чуть. Увечері 7 [серпня] – у нас ліжка стояли поруч – я відчув, що у її руки немає віддачі пальця того. Хоча дихає. Звісно, викликали лікарів. Відразу ж перемістили в іншу клініку, яка спеціалізується на цих всіх речах. Але навіть тоді я не думав, що це дуже серйозна проблема. Просто, все буває – синці, забиті місця », – розповідає Фірсов.

Нагадаємо, минулої п’ятниці стало відомо, що з життя пішла співачка Валентина Легкоступова. Свого часу вона прославилася піснею “Ягода-малина “. Померла жінка так і не прийшовши до тями після госпіталізації. Її знайшла у неї ж вдома власна дочка. Жінка була без свідомості, в синцях і саднах. Лікарі провели огляд і виявили, що у Валентини проломлена голова. Деякий час вона провела в комі. У себе артистка так і не прийшла.

На передачі вдівець Юрій Фірсов не зміг стримати сліз через біль втрати. Він висуває версію того, що Легкоступова впала у ванній, в той час як дочка співачки впевнена – Фірсов підняв руку на матір і не розрахував сили.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.