Юлія Висоцька ніжними фото привітала чоловіка Андрія Кончаловського з 83-річчям

Сьогодні великому режисерові Андронові Кончаровскому виповнилося 83 роки. Його дружина Юлія Висоцька ніжно привітала коханого з цією датою.

Сімейна пара Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької з першого дня її створення привернула загальну увагу. В першу чергу, зірковістю героїв – він режисер і сценарист світового рівня, вона – популярна актриса, якій пророкували велике майбутнє. Друга причина – величезна різниця у віці – 37 років.

Коли вони полюбили один одного, чоловікові було 62 роки, а їй 25. Познайомилися вони на “Кінотаврі ” в ліфті. Так сталося, що народу набилося повно і всі їхали на 9-ий поверх, одній Юлії треба було вийти раніше. А коли дівчина зібралася пробиратися через натовп, Андрій запропонував їй прокататися з усіма до 9-го поверху, а потім він її проводить, куди треба.

 ""

Більше вони не розлучалися, хоча на той час Кончаловський був одружений. Коли кінофестиваль закінчився, вони роз’їхалися, а через деякий час Юлія отримала вказівку збирати речі і переїжджати до нього в Лондон. Вона довго не думала, швидко зібралася і відлетіла.

 ""

Кончаловський з розлученням не поспішав. Але коли 25-річна Юлія з серйозним обличчям повідомила, що слід було вкрасти махрові халати з готелю, адже вони були такі хороші, Андрій не витримав. Він сказав, що дуже любить злодійок, а тому буде радий, якщо Юля вийде за нього заміж.

 ""

Він розлучився і вони оформили шлюб. У них народилися дочка Маша і син Петя. Юлія знімалася в фільмах чоловіка, а також вела свою передачу «Їмо вдома». У 2012 році сталася аварія, після якої Маша впала в кому, в якій знаходиться до цих пір.

 ""

У день народження чоловіка Юлія його привітала цими зворушливими фото і словами:

Просто залишу тут кілька фотографій. Всі слова тільки особисто, тільки наодинці. Сьогодні твій день, а значить мій) Ура!

 ""

Ми приєднуємося до привітань і щиро бажаємо Андрію Сергійовичу здоров’я і довгих років життя.

 ""

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.