Ірина Білик хоче завести дитину: співачка поділилася планами про майбутнього ина або доньку

П'ятидесятирічна співачка Ірина Білик замислюється про те, щоб завести третю дитину. Хоча поки не зрозуміло - жінка планує народжувати сама, або вдасться до допомоги сурогатної матері?

Шокуючу заяву Білик зробила у себе в Інстаграм, опублікувавши фото своїх дітей. У підписі вона зазначила: “Як ви думаєте, кого не вистачає в цій компанії – маленького братика або сестрички? “.

Шанувальники відразу розгадали таємницю – схоже Ірина Білик або планує третю дитину, або вже в цікавому положенні

https://www.instagram.com/p/CEHlUCHDde0/

Фоловерів в коментарях розділилися на два табори. Одні стверджують, що діти – це щастя. Тим більше Ірина Білик добре заробляє, тому може собі дозволити отримати статус багатодітної матері і поставити ще одну дитину на ноги. А ось інші стурбовані таким – як в 50 років можна думати про вагітність? У такому віці організм жінки вже дуже ослаблений, тому не факт, що у неї вийде виносити здорового малюка.

Поки свої наміри більш детально естрадна співачка не коментувала, але фоловерів вже готуються побачити у неї в Інстаграм фотографії з коляскою.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.